Rólunk mondták

Over the last 4 years, LeasePlan as well as myself personally, has been working with InsideOut. They have supported LeasePlan in several areas, such as leadership development of the management team and team leaders, facilitating strategy sessions, leading workshops on improving cooperation between teams, coaching of (new) leaders and enhancing reciprocal understanding and communication, based on the Process Communication Model.

Apart from being a very nice person, and easy to work with, Rita is very professional. She always comes prepared, has a clear way of communication, is focused on results, and lives to the highest degree of confidentiality and reliability. I can strongly recommend Rita for coaching and leadership and team development!

Roelof Hansman

Vezérigazgató / Managing Director, LeasePlan Hungária Zrt.

We worked with InsideOut for more than 4 years mainly on leadership training program which we developed together from the beginning but also on several other projects and they also coached several managers.

Rita was always very professional, able to come up with new innovative ideas to develop things further and bring value for the business. She was able to understand our company culture, goals and needs and based on it create tailor made training programs. Her trainings / workshops / coachings were one of the most appreciated by our employees and always with very good evaluation. I would recommend the cooperation with Rita to everyone.

Lucie Strachotova

Learning and Development Manager , Loreal CES / Czech Republic

Ritával annak idején egy céges coaching kapcsán ismerkedtünk meg és annyira gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, hogy amikor a magánéletemben is segítségre volt szükségem, egyértelmű volt, hogy őt választom. Nem bántam meg, szemtől szemben is egy nagyon emberséges, megértő, empatikus coachal találkoztam. A vele való munka során nagyon sokat tanultam magamról, sokat fejlődtem és „értem” – én is ilyen coach akarok lenni. 🙂 Puskás Anita

Marketing Manager, Coca Cola HBC

The Change Leadership Program led by InsideOut has been a great success for our Organization, InsideOut trainers were leading the sessions through the different modules ensuring the link of the content with our strategic goals, reinforcing the alignment in all organization levels and building the inspiration and motivation required to guarantee moving forward a sustainable culture of change in the Organization. Immediate results could be measured at the end of the program showing the great impact of their methodology in the engagement and performance of our Management Teams.

Francisco Farras

Vezérigazgató / Managing Director, is Budget Group BSC Kft. EMEA

Feleségem ajánlásával jutottam Ritához, elsősorban a munka-magánélet egyensúly megtalálásában és szakmai támogatás céljából vettem részt 10 személyes coaching alkalmon, ami talán az egyik legjobb befektetésem volt személyes fejlődésem szempontjából.
Rita közvetlen személyiségét azonnal megkedveltem és nagyon könnyen alakítottuk ki a coachinghoz szükséges nyílt, bizalmi és kötetlen légkört. Nagyon imponáló Rita szakmai tapasztalata, amivel igazán hiteles és alternatív nézőpontot tud bármilyen szakmai kérdéshez adni, pontosan ismeri a nagyvállalati légkört és általános problémáit.
A szakmai fejlődés mellett sokat fejlődött az önismeretem és a közös munka során olyan személyes és munkahelyi stratégiákat is segített Rita kialakítani, amiket gyakorlatilag azonnal el tudtam kezdeni alkalmazni és azóta is használok, de volt több olyan kérdése, amiket a találkozók után még hetekig-hónapokig gondoltam tovább. Öröm volt számomra a coaching alkalmak előtti felkészülés, ezáltal hétről-hétre időt szakítottam arra, hogy saját magam és a karrierem szempontjából lényeges kérdésekkel foglalkozzak. Összességében bátran merem ajánlani Ritát akárki számára. Benedek Máté

Regional Online Marketing Manager, Sony

I’d like to highlight the excellent cooperation and work with Rita on a strategic and key project for our Italy Region (integration of local company Maggiore into Avis Budget Group). I thank Rita for her professionalism and efficiency to support us in leading the delivery of a Masterclass in Change Management last year to all the managers. The feedback we have received from all the people involved was extremely positive and full of enthusiasm. Fabio Colucci

Learning & Development Consultant Italy, Avis Budget Group EMEA

It is not possible to continuously develop yourself without leaving behind some of your not supportive habitual patterns, and build on your values that makes you unique, as pillars of your “personal brand”. Judit helped me a lot in order to have deeper insight into my self -consciousness in these areas by building appropriate atmosphere, actively listening to me, asking relevant question, and reflecting on my thoughts and behaviors which are guided by my deep beliefs and daily routines.

I highly recommend her as a coach. Péter Szabadfalvi

L&D Coordinator, MOL Nyrt.

A vezetői coachingom arra az időszakra esett, mikor a Bátor Tábor Alapítvány táborvezetőjéből annak programigazgatójává váltam néhány rövidnek tűnő, de annál tartalmasabb hét alatt.  Szakmai fejlődésem, az életem meghatározó mérföldkövéhez értem, soha motiváltabban és lelkesebben, de közben természetes kétségekkel és félelmekkel vegyesen. Judit, coachomként ezen az úton kísért. Bátorított, figyelt rám, hitt bennem. Keretet adott a változásnak, fejlődésnek. Szerettem azokat a reggeleket, mikor az Istenhegyi úton kezdtem a napot Judit társaságában. Felszabadító volt, ahogy a kihívásokat nevén neveztünk, sokszor és nagyokat nevettünk is közben, a következő alkalommal pedig együtt örültünk  a sikereknek, mikor valamit meghaladtam. Mindig bátrabban és feltöltődve jöttem el.

A coaching folyamat olyan volt, mint egy hitelesítő pecsét egy kézzel nehezen tapintható, de sok ember munkáját befolyásoló átalakuláson. Az én munkámban az a szép, hogy a jótékony változások és pozitív hatások az Alapítvány munkatársain és önkéntesein keresztül több száz emberhez is eljuthatnak, köztük beteg gyerekekhez és családjaikhoz.

Judit a munkájával az én vezetői készségfejlesztésemen túl ehhez is hozzájárult. Hosszú Dalma

Programigazgató, Bátor Tábor Alapítvány

Felfigyeltem rá, hogy körülöttem többen arról beszélgetnek, milyen gyorsan eltelt ez a fél év is… – hát velem nem ez történt! Az elmúlt hat hónap – a Judittal folytatott coaching folyamatnak köszönhetően – tele volt eseményekkel, nagyon sok minden történt velem!  Hatalmas élmény volt, ahogy megtanultam összpontosítani a figyelmemet és energiáimat a legfontosabb feladatok megvalósítására. Nagyon hálás vagyok Juditnak a sok segítő-gondolkodtató kérdésért és a támogató munkáért, ami hozzásegített a kitűzött céljaim eléréséhez!

Judit nagyszerű ember és kiváló szakember, akivel egészen biztos, hogy sok hasznos órát fogsz együtt tölteni! Kiss Gergely

pályaorientációs tanácsadó

Judittal a cégem által szervezett nagyon színvonalas és hasznos vezető tréning-coaching során ismerkedtem meg, 1 évvel később pedig felkértem őt személyes coachomnak is. Judit segítségével azt gondolom, óriási utat tettem meg a coaching folyamat során: egy összeomlás-közeli állapotból tudatos munkával és apró lépésekkel eljutottam apróbb-nagyobb szakmai sikerélményeken és a kollégáimtól érkező pozitív visszajelzéseken át egy olyan állapotba, amikor a munkakörömben teljes magabiztossággal, hatékonyan és a motivációmat visszanyerve tudok működni. Ez nemcsak a karrierem, hanem az egész életem szempontjából is hatalmas fejlődés! A legjobb döntésnek tartom hozzá fordulni.

Juditban a szakmai hatékonyság ösztönös empátiával egyesül, ez egy rendkívül őszinte és nyílt coach-coachee kapcsolatot eredményezett kettőnk között, felgyorsítva ezáltal a fejlesztési folyamatot. Nagyon szeretem benne a célok pontos kitűzését és értékelését is, hogy sosem maradnak elvarratlan szálak. Vereckei Éva

Senior Brand Manager, Mondelez Hungária Kft.

Judit volt az első coach élményem és az élmény szó szerint értendő. Sok kérdéssel és némi kétséggel vágtam neki az együttműködésünknek. A célomat, hogy felkészüljek vezetői pozíció betöltésére, változatos eszközökkel segített elérni. Az önismeretem és önbizalmam erősödött.  Lelkesedése, elhivatottsága a fejlesztésem iránt rengeteg pozitív energiával töltött fel a találkozásainkkor. Örülök, hogy őt választottam coach-omnak és hálás vagyok a bizalmáért.

Szeretnék Vele a jövőben is együtt dolgozni! Hummel Alexandra

Projekttámogatás Vezető, MOL Magyarország

Judittal az együttműködésünk nagyon hatékony volt. Mindig jól kézben tartotta a megbeszéléseket. Felkészült volt, különböző módszereket alkalmazott, hozott be annak érdekében, hogy jobban a célra tudjak fókuszálni. A fókuszáltságra mindig határozottan, de kedvesen emlékeztetett és így a segítségével meg tudtam hozni egy fontos döntést az életemben.

A coaching folyamat után is tudtam Judithoz fordulni, segítséget nyújtott más kérdésben is. Balla Ágnes

Tempus Alapítvány

InsideOut

Mert hisszük, hogy az igazi változás az egyénből, belülről jön, és hogy egy ember is idézhet elő változást a rendszerben.

© InsideOut Leadership Kft.