Rólunk

Szakértőink

Guseo Rita InsideOut Leadership portrait

Guseo Rita PCC

Ügyvezető

Guseo Rita, PCM certified trainerGuseo Rita, LOD certified facilitator

Urbanics Judit InsideOut Leadership portrait

Urbanics Judit
 

Urbanics Judit, PCM certified trainerUrbanics Judit, LOD certified facilitator

Eperjesi Amina InsideOut Leadership portrait

Eperjesi Amina PCC

 

Eperjesi Amina, PCM certified trainerEperjesi Amina, LOD certified facilitator

Bajnok Tibor InsideOut Leadership portrait

Bajnok Tibor

 

Bajnok Tibor, PCM certified trainer

Gerda Zsuzsa InsideOut Leadership portrait

Gerda Zsuzsa

 

Gerda Zsuzsa, MBTI certified trainerGerda Zsuzsa, Motivational Maps Licensed Practicioner

Els Poot InsideOut Leadership portrait

Dömény Erika

 

Els Poot, PCM certified trainer

Els Poot InsideOut Leadership portrait

Els Poot

 

Els Poot, PCM certified trainer

Jan Drahokupil InsideOut Leadership portrait

Jan Drahokoupil

Cseh Köztársaság

Vezetőket fejlesztünk. Egyéneket, csapatokat és szervezeteket támogatunk a személyes és a szakmai fejlődésükben.

Célunk, hogy ügyfeleink a belülről jövő fejlődés által fenntartható változást valósíthassanak meg a munkájukban és a magánéletükben egyaránt, és a hatékonyabb vezetői működésük által egy autonómiára épülő, felhatalmazó vezetői kultúrát hozzanak létre a csapatban, szervezetben, amelyet vezetnek.

Miért INSIDEOUT?

Mert hisszük, hogy az igazi változás az egyénből, belülről jön. Hisszük, hogy egyetlen ember is idézhet elő változást a rendszerben, legyen az egy csapat, egy szervezet vagy egy család. Elismerjük, értékeljük és tiszteletben tartjuk a személyiséget, miközben támogatjuk a személyes hatékonyság fejlődését.
Real change comes from the inside out

Megközelítésünk

Szakmai megközelítésünk alapja a Tranzakcióanalízis (TA) szemlélete és a TA elméleti hátterére épülő kommunikációs és együttműködési modell, a PCM® (Process Communication Model). Ügyfeleink igényeit és a kitűzött célt figyelembe véve azonban számos más kreatív módszertanból is merítünk.

A TA a személyiség, a kommunikáció és a rendszerszintű változások gyakorlatias elmélete. Alkalmas a személyiség, az emberi kapcsolatok, csoportok és rendszerek megfigyelésére, leírására, és a velük való fejlesztő munkára.

TA-s szemléletünk alapelvei:

  • Szerződéskötés
  • Nyílt kommunikáció
  • OK-OK szemlélet
  • Felelősségvállalás
  • Hit a kliens képességeiben, hogy változzon
  • Autonómia, amely 3 fő képesség – a tudatosság, az intimitás és a spontaneitás – működésének eredményeképpen fejlődik ki.

Értékeink

PARTNERSÉG

Hiszünk abban, hogy a legjobb teljesítményt egyenrangú együttműködésen keresztül lehet elérni. Partnerként kezeljük ügyfeleinket, és mi is akkor tudjuk a legjobban kihozni magunkból, ha ügyfeleink is partnerként kezelnek minket. Olyan ügyfelek partnerei vagyunk szívesen, akik hisznek a hosszú távú együttműködésben és nyitottak arra, hogy a változásra időt és energiát szánjanak.

HITELESSÉG ÉS FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Hiszünk az önismeret általi személyes fejlődésben – mert mi magunk is végigjártuk ezt az utat. Viselkedésünkkel példát mutatunk és modellezzük azt, amit tanítunk. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legújabb módszerekkel támogathassuk ügyfeleiket és rendszeresen szánunk időt önreflexióra, amely javítja ítélőképességünket, segít felismerni a szakmai fejlődésünk és személyes növekedésünk szempontjából fontos lehetőségeket.

FELELŐSSÉLGVÁLLALÁS

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára értéknövekedést biztosítsunk. Komolyan vesszük, amire szerződünk, és megfontoltan cselekszünk. Az eredményes együttműködés érdekében egyértelmű célokra és kölcsönös felelősségvállalásra szerződünk ügyfeleinkkel.

EGYEDI MEGOLDÁSOK

Partnereink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk. Innovatív, testreszabott megoldásokat kínálunk a ma és a holnap szervezete számára egyaránt. Értékeljük a személyiséget, megoldásainkkal támogatjuk mind a személyes, mind a szakmai fejlődést.

TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ

Vállalati, üzleti és vezetői tapasztalatunk segít minket abban, hogy pontosan megértsük ügyfeleink nyelvét, igényeit, és hatékony megoldásokat találjunk. Hiszünk a tiszta, nyílt, és lényegre törő kommunikációban, mert tapasztalatunk szerint ez vezet a legjobb eredményre.

InsideOut

Mert hisszük, hogy az igazi változás az egyénből, belülről jön, és hogy egy ember is idézhet elő változást a rendszerben.

© InsideOut Leadership Kft.