Vezetőket fejlesztünk. Egyéneket, csapatokat és szervezeteket támogatunk a személyes és a szakmai fejlődésükben.

Célunk, hogy ügyfeleink a belülről jövő fejlődés által fenntartható változást valósíthassanak meg a munkájukban és a magánéletükben egyaránt, és a hatékonyabb vezetői működésük által egy autonómiára épülő, felhatalmazó vezetői kultúrát hozzanak létre a csapatban, szervezetben, amelyet vezetnek.

Miért INSIDEOUT?

Mert hisszük, hogy az igazi változás az egyénből, belülről jön. Hisszük, hogy egyetlen ember is idézhet elő változást a rendszerben, legyen az egy csapat, egy szervezet vagy egy család. Elismerjük, értékeljük és tiszteletben tartjuk a személyiséget, miközben támogatjuk a személyes hatékonyság fejlődését.
Real change comes from the inside out

Megközelítésünk

Szakmai megközelítésünk alapja a Tranzakcióanalízis (TA) szemlélete és a TA elméleti hátterére épülő személyiségtípus módszertan, a PCM® (Process Communication Model). Ügyfeleink igényeit és a kitűzött célt figyelembe véve azonban számos más kreatív módszertanból is merítünk.

A TA a személyiség, a kommunikáció és a rendszerszintű változások gyakorlatias elmélete. Alkalmas a személyiség, az emberi kapcsolatok, csoportok és rendszerek megfigyelésére, leírására, és a velük való fejlesztő munkára.

TA-s szemléletünk alapelvei:

  • Szerződéskötés
  • Nyílt kommunikáció
  • OK-OK szemlélet
  • Felelősségvállalás
  • Hit a kliens képességeiben, hogy változzon
  • Autonómia, amely 3 fő képesség – a tudatosság, az intimitás és a spontaneitás – működésének eredményeképpen fejlődik ki.

Értékeink

PARTNERSÉG

Hiszünk abban, hogy a legjobb teljesítményt egyenrangú együttműködésen keresztül lehet elérni. Partnerként kezeljük ügyfeleinket, és mi is akkor tudjuk a legjobban kihozni magunkból, ha ügyfeleink is partnerként kezelnek minket. Olyan ügyfelek partnerei vagyunk szívesen, akik hisznek a hosszú távú együttműködésben és nyitottak arra, hogy a változásra időt és energiát szánjanak.

HITELESSÉG ÉS FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Hiszünk az önismeret általi személyes fejlődésben – mert mi magunk is végigjártuk ezt az utat. Viselkedésünkkel példát mutatunk és modellezzük azt, amit tanítunk. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legújabb módszerekkel támogathassuk ügyfeleiket és rendszeresen szánunk időt önreflexióra, amely javítja ítélőképességünket, segít felismerni a szakmai fejlődésünk és személyes növekedésünk szempontjából fontos lehetőségeket.

FELELŐSSÉLGVÁLLALÁS

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára értéknövekedést biztosítsunk. Komolyan vesszük, amire szerződünk, és megfontoltan cselekszünk. Az eredményes együttműködés érdekében egyértelmű célokra és kölcsönös felelősségvállalásra szerződünk ügyfeleinkkel.

EGYEDI MEGOLDÁSOK

Partnereink igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk. Innovatív, testreszabott megoldásokat kínálunk a ma és a holnap szervezete számára egyaránt. Értékeljük a személyiséget, megoldásainkkal támogatjuk mind a személyes, mind a szakmai fejlődést.

TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ

Vállalati, üzleti és vezetői tapasztalatunk segít minket abban, hogy pontosan megértsük ügyfeleink nyelvét, igényeit, és hatékony megoldásokat találjunk. Hiszünk a tiszta, nyílt, és lényegre törő kommunikációban, mert tapasztalatunk szerint ez vezet a legjobb eredményre.

Partnereink

Gordon&TA

A Gordon&TA  partnerei vagyunk a jövő trénereinek, coachainak és coaching szemléletű szakembereinek képzésében. Trénerként és vizsgáztató szakemberként közreműködünk a Gordon&TA Alapozó és Haladó coach képzéseiben.

Hotel Sales Solutions

A Hotel Sales Solutions Kft. partnerünk a legmegfelelőbb tréninghelyszín megtalálásában, és az ügyfeleink igényeinek magas színvonalon való kielégítésében, a helyszín foglalástól a programok szervezéséig és lebonyolításáig.

VVI - Vállalati Vitalitás Index

A Vállalati Vitalitás felmérések kivitelezésében, a legmegfelelőbb intervenciók megtervezésében és a módszertan folyamatos frissítésében partnerünk a VVI csapata.

PC Mágus

IT támogatást igénylő szolgáltatásainkban és weboldalunk karbantartásában partnerünk a PC Mágus.

ConnectCX

Az Ügyfélélmény Koncepció megvalósításában, a szükséges képzések kivitelezésében  segítjük tanácsadó partnerünket, a CONNECTCX-et.

Amennyiben Önt is ilyen és hasonló kérdések foglalkoztatják, kérjük látogasson el ügyfélélmény tanácsadó partnerünk weboldalára.

InsideOut

Mert hisszük, hogy az igazi változás az egyénből, belülről jön, és hogy egy ember is idézhet elő változást a rendszerben.

© InsideOut Leadership Kft.